Samenwerking

Als je een fanpagina op Facebook hebt die gerelateerd is aan FC 24, of als je video's op YouTube uploadt die gerelateerd zijn aan Ultimate Team

 

Dan zijn we waarschijnlijk geïnteresseerd in het adverteren van onze website voor een passende vergoeding!

 

Het belangrijkste voor ons is hoeveel mensen de berichten op de fanpagina/de video's op YouTube kunnen zien en daarop zullen wij onze beslissing baseren.

 

 

Op dit moment zijn we geïnteresseerd in samenwerking met kanalen die al ontwikkeld zijn en meer dan 10 duizend abonnees hebben.

 

De onderwerpen van de sociale media moeten gerelateerd zijn aan FC 24 en Ultimate Team. We kunnen ook samenwerken met minder ontwikkelde kanalen (onder de 10k abonnees) als ze veelbelovend lijken en een kans hebben om binnen korte tijd het vereiste aantal abonnees te bereiken. We sponsoren geen makers die alleen van plan zijn om te beginnen met het plaatsen van video's op YouTube of degenen die terugkomen na een pauze en munten nodig hebben voor ontwikkeling.

 

 

Wij bieden regelmatig betaalde vergoedingen aan (individueel vastgesteld voor elk kanaal). Naarmate het kanaal zich ontwikkelt, is het natuurlijk mogelijk om de voorwaarden van de samenwerking opnieuw te onderhandelen. Bovendien bieden wij promotionele ondersteuning met behulp van onze social media. Als beide partijen tevreden zijn, zullen we graag een langere samenwerking aangaan.

 

Op dit moment weken wij samen met:

 

 

Vul het onderstaande formulier in en wacht tot we contact met u opnemen:

 

Algemene informatie

Betaling

Samenwerking

Contactgegevens

Velden aangeduid met * zijn verplicht

deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status