BESTELLING STATUSSEN - OVERZICHT

Op onze website hanteren we de volgende bestellingsstatussen:

 

- Ingediend: de bestelling is geplaatst en wacht op betaling. Dit kan worden gedaan door op de besteldetails te klikken en vervolgens de optie "Betalen" te selecteren.

 

- Wachten op betaling: de bestelling is geplaatst en wacht op de verwerking van de betaling binnen de tijdslimiet die afhankelijk is van de gekozen betaalmethode.

 

- Betalingsfout of betaling is afgewezen: de betaling is niet gelukt. Probeer in dat geval opnieuw te betalen. Dit kan door op de besteldetails te klikken en vervolgens de optie "Betalen" te selecteren. Plaats alternatief de bestelling opnieuw en kies een andere betaalmethode.

 

- Betaald, wachten op levering: de bestelling is succesvol geplaatst en betaald. Informatie over de verwachte levertijd is te vinden in de eerdere e-mail met als onderwerp "Nieuwe bestelling". Je kunt ook de geschatte levertijd controleren op de hoofdpagina van supercoinsy.com/nl met behulp van de optie "Controleer je bestelstatus".

 

- Geen toegang tot account, klant is ingelogd op zijn account: in dit geval moet je uitloggen uit je account en ons op de hoogte stellen in het bericht bij je bestelling wanneer dit gebeurt. Vanuit FUT in het spel moet je teruggaan naar het hoofdmenu van het spel en pas daarna het apparaat/spel uitschakelen - anders loggen de EA-servers je pas uit na 30 minuten en moet je de handeling herhalen.

 

- Ongeldige back-upcodes: de verstrekte EA-back-upcodes zijn onjuist. Genereer in dit geval opnieuw codes en geef ze door in het bericht bij je bestelling. Instructies over hoe je de codes kunt genereren, vind je hier: https://supercoinsy.com/article/welke-accountgegevens-moet-je-verstrekken-voor-de-comfort-trade-methode-1

 

- Onvoldoende munten op account om de bestelling te starten: er is geen minimumhoeveelheid munten vereist op je FUT-account om je bestelling te verwerken. Het huidige minimum aantal munten is 2.000 (op alle platforms). Als dit het geval is, stuur dan een bericht bij je bestelling zodra het minimum aantal munten is bereikt.

 

- Ongeplaatste kaarten: er staan ongeplaatste kaarten op je account. Laat ons weten in het bericht bij je bestelling wanneer je ze al hebt toegewezen.

 

- Onvoldoende ruimte op transferlijst beschikbaar: er is onvoldoende ruimte op de transferlijst. Als dit het geval is, laat ons dit dan weten in het bericht bij je bestelling wanneer je ten minste 5 transferlijstslots beschikbaar hebt op je account.

 

- Geblokkeerde FUT-transfermarkt: de transfermarkt in de Webapp is niet actief voor de verstrekte accountgegevens. In dit geval moet je de transfermarkt in de Webapp ontgrendelen door wedstrijden te spelen in FUT en ons laten weten in het bericht bij je bestelling wanneer de markt ontgrendeld is. Op individuele accounts wordt de markt doorgaans ontgrendeld na enkele dagen actief spelen in FUT en dit mag niet langer duren dan een week.

 

- Onjuiste accountgegevens: de accountgegevens (inloggegevens en/ of wachtwoord) voor je WebApp-account zijn onjuist. Geef in dat geval de juiste accountgegevens door in het bericht aan ons. De accountgegevens zijn correct wanneer je ermee kunt inloggen op deze link: https://www.ea.com/nl-nl/fifa/ultimate-team/web-app/

 

- Onjuist account of FUT-club bestaat niet op dit account: er is geen FUT-club op het verstrekte account. Om het juiste account te kunnen vinden, log je in op deze link: https://www.ea.com/nl-nl/fifa/ultimate-team/web-app/ en controleer je of je clubinstellingen (team, kaarten, enz.) zichtbaar zijn na het inloggen. Als dat het geval is, stuur ons dan een bericht bij je bestelling met de details van het account waarop je bent ingelogd.

 

- Verkeerd platform: het opgegeven WebApp-account bevindt zich op een ander platform dan het geselecteerde platform bij de aankoop. In dat geval laat ons weten of: a) je het verkeerde account hebt opgegeven en een ander account wilt specificeren b) je per ongeluk het verkeerde platform hebt geselecteerd en de munten voor een ander platform wilt ontvangen

 

- Bestelling kan niet worden geleverd: om een of andere reden kunnen we je bestelling niet verwerken. Maak je geen zorgen, we sturen je gedetailleerde informatie in de volgende e-mail met als onderwerp "Nieuwe bestellingsinformatie". Naast informatie over het probleem is er een "Antwoord" optie. Gebruik deze om contact met ons op te nemen en te verwijzen naar het laatste bericht van ons.

 

- Wachten op verificatie: we hebben een bericht van jou ontvangen met betrekking tot nieuwe informatie over je bestelling. In dit geval vragen we je om even te wachten totdat onze medewerker het verifieert. Daarna wordt je op de hoogte gebracht van het resultaat in het volgende bericht.

 

- Gedeeltelijk geleverd: je bestelling is gedeeltelijk voltooid. Je wordt op de hoogte gebracht van de exacte status van je bestelling in het volgende bericht met als onderwerp "Nieuwe bestellingsinformatie". Naast informatie over het probleem is er een "Antwoord" optie. Gebruik deze om contact met ons op te nemen en te verwijzen naar het laatste bericht van ons.

 

- Geweigerd of geannuleerd: op jouw verzoek kan je bestelling geannuleerd worden. In dat geval gebruik je de "Antwoord" optie om contact met ons op te nemen en een terugbetaling te regelen.

 

- Momenteel in verwerking: de bestelling wordt verwerkt en in dit geval vragen we je om geduldig te zijn en niet in te loggen op FUT in het spel, WebApp en Companion totdat het werk is voltooid. Wanneer we de verwerking van je bestelling hebben voltooid, sturen we automatisch een bericht naar je e-mail met een statuswijziging naar "Geleverd" of "Voltooid".


- Geleverd of voltooid: je bestelling is afgerond. Als je opmerkingen hebt over je bestelling, kun je deze het beste sturen via de "bericht bij bestelling" optie.

deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status