Bestillingsdata

FC 24 Coins Comfort Trade

 

FORDELE VED VORES METODE: Den mest bekvemme og sikre løsning, som ikke kræver, at der er kort på listen.

 

  • FØR DU FORETAGER EN TRANSAKTION, SKAL DU HAVE MINDST 5000 COINS (PLAYSTATION & XBOX) / 10 000 COINS (PC).
  • BEMÆRK OGSÅ, AT DIN KONTO SKAL HAVE ET AKTIVT OVERFØRSELSMARKED I WEBAPP/COMPANION APP.

 

Transfermarkedet bliver aktivt for konti, der har været brugt aktivt (dvs. spillet min. 3 kampe i flere dage i træk, og på hver af disse dage har du logget ind på WebApp/Companion mindst én gang). For at tjekke, om markedet er aktivt, skal du logge ind på denne hjemmeside: https://www.ea.com/da-dk/games/ea-sports-fc/ultimate-team/web-app-coming-soon?setLocale=da-dk og derefter gå til afsnittet "Transfers" og vælge "Search market". Hvis du ser følgende visning, når siden indlæses:

FUT 22 unlocked WebApp market

Det betyder, at markedet er aktivt, og at vi kan tilføje coins til din konto.

 

De påkrævede loginoplysninger for at ordren kan gennemføres er: 

  • E-mail EA/WebApp, som du bruger til at logge ind på denne hjemmeside (klik her)
  • Adgangskode EA/WebAppsom du bruger til at logge ind på denne hjemmeside (klik her)
  • 6 EA Backup-koder (du finder en instruktion nedenfor om, hvordan du genererer dem)

 

For at generere 6 EA Backup-koder skal du logge ind på denne hjemmeside (klik her)

På din EA-konto skal du derefter gå til fanen "Sikkerhed" og klikke på "Vis" ud for Backup-koder - ligesom det kan ses på billedet nedenfor:

Når du har klikket på "View", vises en pop-up, hvor du skal indtaste en 6-cifret bekræftelseskode fra EA, som du modtager i en e-mail-indbakke, der er knyttet til din EA-konto. Efter en vellykket bekræftelse vises endnu et vindue, men denne gang med 6 backup-koder - som vist på billedet nedenfor:

 

På dette tidspunkt bedes du kopiere alle de nyligt genererede koder og indsætte dem i formularen nedenfor. Hvis du bestiller igen, skal du gentage hele processen med at generere koderne og indtaste de nye koder i hver efterfølgende bestilling - koderne er til engangsbrug og kan bruges op ved en given ordrebehandling.

 

VI BEDER DIG VENLIGST OM AT GIVE OS MINDST TRE AKTIVE/UBRUGTE EA-BACKUPKODER. ORDRER, HVOR DER KUN ER ANGIVET ÉN KODE, KAN IKKE BEHANDLES. I DETTE TILFÆLDE BLIVER VI NØDT TIL AT BEDE DIG OM FLERE KODER, HVILKET KUN VIL RESULTERE I LÆNGERE BEHANDLINGSTIDER.

 

NÅR DU HAR BESTILT, SKAL DU FORLADE ULTIMATE TEAM MODE OG GÅ TIL HOVEDMENUEN I EA SPORTS FC! ELLERS VIL EA'S SERVERE HOLDE DIG LOGGET IND I YDERLIGERE 20-30 MINUTTER, HVILKET VIL FORSINKE LEVERINGEN.

Du skal give os sikkerhedskopikoder, for uden dem kan vi ikke få adgang til din konto. Det er også påkrævet for konsolplatforme.
deliver
Tjek

Status for ordre eller salgsordre