Hoe krijg ik het spel dat je bij ons hebt besteld in de vorm van een Steam Gift?

Als je al een spel bij ons hebt besteld in de vorm van een Steam Gift, stuur ons dan nu een speciale link (die je volgens de instructies hieronder op je Steam-account genereert), waarmee we je account kunnen toevoegen aan de vriendenlijst op Steam en je het spel kunnen geven dat je hebt besteld.

Vergeet niet dat de regio van je Steam-account moet zijn ingesteld op Polen en dat het account zelf nieuw of oud kan zijn (het maakt niet echt uit).

 

Om een speciale link te genereren waarmee je door iemand anders aan vrienden kunt worden toegevoegd (in dit geval zijn wij dat), volg je de volgende 5 stappen:

1. Start de Steam-toepassing op je pc en log in op je account.

 

2. Klik in de rechterbenedenhoek op "Friends & Chat" zoals in de afbeelding hieronder:

 

3. Er verschijnt nu een nieuw venster en klik op de grijze bovenste balk op het pictogram met een avatar, zoals in de volgende afbeelding:

 

4. Nu word je doorgestuurd naar een nieuwe pagina met opties voor het toevoegen van vrienden in Steam. Klik bij de beschikbare opties op "Generate new link" en "COPY", zoals in de afbeelding hieronder:

 

5. Sla de gekopieerde link ergens op (bijvoorbeeld in een kladblok) en neem contact met ons op via Live Chat op de homepage www.supercoinsy.com/nl of per e-mail op: [email protected]. Geef ons daar de volgende informatie:
- ID van je bestelling
- het spel dat je op Steam wilt kopen (bij voorkeur in de vorm van een link)
- je gekopieerde link uit de bovenstaande instructies

 

Vergeet niet dat als je problemen of twijfels hebt, je contact kunt opnemen met onze chatadviseurs en om hulp kunt vragen. De chat is dagelijks geopend van 8:00 tot 23:00 (UTC+1).

deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status