IS HET KOPEN VAN FIFA-MUNTEN VEILIG?

 

Door FIFA-munten te kopen bij SuperCoinsy.com/nl waarborg je jezelf het hoogste niveau van veiligheid! 

Dit is mogelijk dankzij onze 9 jaar ervaring in dit vakgebied, de benodigde kennis en tools voor het transporteren van de munten, evenals onze regelmatige monitoring van de activiteiten van EA Sports (de ontwikkelaars van de FIFA-game serie verbeteren hun methoden voor het detecteren van muntentransacties van tijd tot tijd, maar door dagelijks honderden transacties uit te voeren, zijn we altijd in staat om eventuele veranderingen namens EA snel op te merken). 

Het beste bewijs voor de kwaliteit van onze diensten zijn de meningen van onze klanten, die je kunt bekijken op de onafhankelijke Trustpilot-website: https://nl.trustpilot.com/review/supercoinsy.com (daar kan iedereen precies uitdrukken wat ze het beste vinden). 

 

In 2018 hebben we de muntentransfermethode praktisch tot in de perfectie gebracht, en sindsdien is meer dan 99,9% van de transacties die we hebben uitgevoerd onopgemerkt gebleven voor EA! 

Bij ons is het risico op detectie praktisch nihil, omdat we altijd voldoen aan alle beveiligingscriteria die van tevoren zijn opgesteld door onze specialisten op het gebied van muntentransfer. Daarom is het kopen van FIFA-munten bij SuperCoinsy veilig. Tegelijkertijd zijn we altijd nauwkeurig en betrouwbaar in wat we doen, omdat we dankzij deze aanpak al bijna een decennium succesvol zijn op de markt! Daarom maak je, wanneer je besluit munten bij ons te kopen, de best mogelijke keuze en hoef je je nergens zorgen over te maken! 

 

Van onze kant doen we er alles aan om het hoogste niveau van veiligheid voor elke transactie te waarborgen. Echter, veiligheid is ook jouw verantwoordelijkheid als accounthouder en je MOET onder geen enkele omstandigheid het volgende doen:

- Gebruik externe software zoals autobuyers.

- Muntentransfers tussen jouw account en een ander account zelf uitvoeren.

- Munten rechtstreeks kopen van andere spelers of andere diensten (vooral die met een slechte reputatie).

Houd er rekening mee dat als je FIFA-munten op een ongepaste of verouderde manier overdraagt, je het risico loopt een straf van EA te ontvangen, zoals het verwijderen van munten uit je account of het blokkeren van je transfermarkt. Daarom is het, wanneer je het aantal munten in je FUT-club wilt verhogen, raadzaam om de professionals op dit gebied te vertrouwen en FIFA-munten hier te kopen.

deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status