WELKE ACCOUNTGEGEVENS MOET JE VERSTREKKEN VOOR DE COMFORT TRADE-METHODE?

Om FUT-MUNTEN op onze site te KOPEN of VERKOPEN, verstrek ons alsjeblieft je huidige inloggegevens voor WebApp/Companion.

*Je hoeft je geen zorgen te maken dat de gegevens die je verstrekt zullen veranderen, omdat we niet om je e-mailwachtwoord vragen en we niet over dergelijke mogelijkheden beschikken.

DE JUISTE INLOGGEGEVENS ZIJN:

1. GELDIG E-MAILADRES VOOR WEBAPP
2. GELDIG WACHTWOORD VOOR WEBAPP
3. 6 EA-BACK-UPCODES
(niet te gebruiken)

 

HOE JE HET E-MAILADRES EN WACHTWOORD VOOR WEBAPP KUNT VINDEN?

Zorg ervoor dat je je huidige e-mailadres en wachtwoord voor WebApp kent voordat je een bestelling plaatst of verkoopt. Probeer in te loggen op deze link: FUT WEB APP - EA SPORTS OFFICIAL SITE

Wat als je je inloggegevens niet kunt herinneren? Je probeert in te loggen, maar krijgt nog steeds een foutmelding, bijvoorbeeld "Je inloggegevens zijn onjuist of verlopen. Probeer het opnieuw of reset je wachtwoord." We hebben 2 mogelijke oplossingen: 
a) Reset je wachtwoord 
Klik op de optie "Wachtwoord vergeten?" of volg eenvoudigweg deze link en volg de instructies op de website: 
RESET JE WACHTWOORD

b) Controleer je e-mail in het spel 
Ga vanuit het hoofdmenu van FIFA naar "Configuratie" > "Netwerkinstellingen" > "EA-account" en daar vind je het e-mailadres dat momenteel aan je EA-account is gekoppeld.

 

HOE JE 6 BACK-UPCODES KUNT VINDEN/GENEREREN?

1. Log in op je EA-account via deze link: KLANTENPORTAAL

2. Ga naar het tabblad "Beveiliging" en klik op de optie "Weergeven", zoals weergegeven in de onderstaande afbeelding. Voer vervolgens de 6-cijferige EA-code in die je zojuist via e-mail hebt ontvangen.

3. Selecteer en kopieer de gegeven codes. Als er een code grijs is, klik dan op de optie "Nieuwe codes maken" en kopieer en plak alleen dan de EA-back-upcodes in het bestelformulier/verkoopformulier op onze website.

*Let op: je moet verificatie bij het inloggen hebben ingeschakeld op je EA-account voor de zichtbaarheid van de optie "Weergeven". Als je verificatie hebt uitgeschakeld, zullen eerder gegenereerde codes niet werken en moet je deze weer inschakelen om nieuwe/werkende back-upcodes te genereren. 

Ontvang je geen inlogverificatiecodes? Zorg ervoor dat:

- Je inbox niet vol is

- Het bericht van EA niet in je spammap staat

- Jij of je e-mailprovider berichten van EA niet heeft geblokkeerd

Als het probleem desondanks aanhoudt, volg dan deze link en vraag om hulp bij de ontwikkelaars van het spel: CONTACTEER EA

 

WAT TE DOEN OM DE ORDERVERWERKING NIET TE VERTRAGEN?

- Wanneer je je EA-inloggegevens controleert, doorloop dan het volledige inlogproces totdat je in je club in WebApp/Companion bent geladen - dit verkleint de kans op fouten met betrekking tot je club of platform, vooral als je meerdere clubs hebt.

- Zorg ervoor dat je een actieve transfermarkt hebt in WebApp en een minimumhoeveelheid munten. Beide vereisten gelden zowel voor het kopen als verkopen van FIFA Coins - als je twijfelt, bezoek dan onze LiveChat en vraag het.

- Plaats geen kaarten voor veiling en laat geen ongebruikte kaarten in de club voordat je munten bij ons koopt of verkoopt.

- Log op de juiste manier uit bij FUT. Als je direct voor het plaatsen van een bestelling/in verkooporder in FIFA rechtstreeks UT binnenkomt, verlaat dan FUT naar het hoofdmenu van het spel en schakel pas daarna het spel of de console/pc uit - anders loggen de servers van EA je niet direct uit en kunnen we niet verdergaan totdat je uitlogt zoals beschreven :(

- Log niet in bij FUT in het spel of WebApp/Companion nadat we de verwerking hebben gestart. Wanneer we de verwerking voltooien, sturen we een automatisch bericht naar je e-mail met een statuswijziging naar "Afgeleverd" of "Voltooid".

deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status