Bestellingsgegevens

FC 24 Coins Comfort Trade

 

VOORDELEN VAN ONZE METHODE: De handigste en veiligste optie, er hoeven geen kaarten te worden genoteerd.

 

  • VOORDAT JE EEN TRANSACTIE MAAKT, MOET JE MINIMAAL 5000 COINS (PLAYSTATION & XBOX) / 10 000 COINS (PC) HEBBEN.
  • HOUD ER OOK REKENING MEE DAT JE ACCOUNT EEN ACTIEVE TRANSFERMARKT IN WEBAPP/COMPANION APP MOET HEBBEN.

 

De transfermarkt wordt actief voor accounts die actief zijn gebruikt (d.w.z. min. 3 wedstrijden voor meerdere dagen achter elkaar en op elk van deze dagen heb je minstens één keer ingelogd op de WebApp/Companion). Om te controleren of de markt actief is, moet je inloggen op deze website: https://www.ea.com/nl-nl/games/ea-sports-fc/ultimate-team/web-app-coming-soon?setLocale=nl-nl en dan naar de sectie "Transfers" gaan en "Markt zoeken" selecteren. Als u de volgende weergave ziet wanneer de pagina wordt geladen:

FUT 22 unlocked WebApp market

betekent dit dat de markt actief is en we munten aan uw account kunnen toevoegen.

 

De vereiste inloggegevens om de bestelling te voltooien zijn: 

  • E-mail EA/WebApp, waarmee je inlogt op deze website (klik hier)
  • Wachtwoord EA/WebAppwaarmee je inlogt op deze website (klik hier)
  • 6 EA Back-up codes (hieronder vind je een instructie om ze te genereren)

 

Om 6 EA back-upcodes te genereren, moet u inloggen op deze website (klik hier)

Ga vervolgens in uw EA-account naar het tabblad "Beveiliging" en klik op "Weergeven" naast Back-upcodes - zoals te zien is op de afbeelding hieronder:

Nadat je op de optie "Weergeven" hebt geklikt, verschijnt er een pop-upvenster waarin je een 6-cijferige verificatiecode van EA moet invoeren. Deze code ontvang je in een inbox die aan je EA-account is gekoppeld. Na een succesvolle verificatie verschijnt er een ander venster, maar deze keer met 6 Backup-codes - zoals te zien is in de afbeelding hieronder:

 

Kopieer op dit moment alle nieuw gegenereerde codes en plak ze in het onderstaande formulier. Als je opnieuw bestelt, herhaal dan het hele proces met het genereren van de codes en voer de nieuwe codes in bij elke volgende bestelling - de codes zijn wegwerpbaar en kunnen bij een bepaalde orderverwerking worden opgebruikt.

 

WIJ VRAGEN U VRIENDELIJK OM ONS TEN MINSTE DRIE ACTIEVE/ONGEBRUIKTE EA-BACK-UPCODES TE VERSTREKKEN. BESTELLINGEN MET SLECHTS ÉÉN CODE KUNNEN NIET WORDEN VERWERKT. IN DIT GEVAL ZULLEN WE U OM MEER CODES MOETEN VRAGEN, WAT ALLEEN MAAR TOT LANGERE VERWERKINGSTIJDEN ZAL LEIDEN.

 

VERLAAT NA HET PLAATSEN VAN DE BESTELLING DE ULTIMATE TEAM MODUS NAAR HET HOOFDMENU VAN EA SPORTS FC! ANDERS HOUDEN DE EA-SERVERS JE NOG 20-30 MINUTEN INGELOGD, WAARDOOR DE LEVERING VERTRAGING OPLOOPT.

Je dient ons je back-upcodes mede te delen, zonder deze hebben we namelijk geen toegang tot je account. Het is ook vereist voor toegang op console.
deliver
Controleer

Bestelling of verkoopsorder status